Koskelan museotorppa -
Frantsilan sisäisen rauhan ja levon tyyssija
Satakunta
Print

Virpi ja Jim Cormier
Tiedustelut: Frantsilan luomuyrttitila
Tippavaarantie 6
39200 Kyröskoski
Puh. (03) 343 5550
Fax: (03) 343 5569

www.frantsilaretket.com


  MUSEOTORPPA: Idyllinen museomiljöö 1660-luvun rippikoulutupineen Suodenniemellä, Sastamalassa, järven rannalla pysäyttää kiireisenkin ihmisen kynttilöiden ja pärepihtien valoon. Pihapiirissä on kaksi kokoustiloiksi sopivaa museorakennusta (Koskelan museotorppa ja Salmelus) sekä mm. vanha luhti, tuulimylly, olkikattoinen suuli ja 15 hengen savusauna vuodelta 1906.
    Rantamaja: Alueella olevaa Rauhanniemen vanhanomaista rantamajaa rantasaunoineen vuokrataan retkeily- ja lomailukäyttöön rauhaa ja raittiutta arvostaville (8 + 4 henkeä) läpi vuoden. Kurssi- ja lisämajoitustilana myös Salmeluksen museorakennus (7 henkeä) ja kesällä luhti (10 henkeä). Leiriytyminen vain ennakkovarauksesta muun vuokrauksen yhteydessä.
    Tilauksesta täysihoitoa ja aterioita esim. "kalevalaisten" menuitten mukaan. Rantamajassa, kesäkeittiössä ja nuotiolla voi valmistaa ruokaa itse.

YMPÄRISTÖ JA OHJELMAA: Kesäisin tapahtumia, kursseja ja talkoita. Räätälöimme vieraiden tavoitteiden ja

  toiveiden mukaan ihmistä kokonaisvaltaisesti elvyttäviä sekä voimavaroja uudistavia Hyvän Olon kokemuksia - aina tunnista useaan päivään; mm. luonto-, pyöräily- ja kanoottiretkiä, erilaisia yrtti- ja kansanlääkintäesitelmiä sekä perinnetaitoja myös talkooelämyksenä. Iltaohjelmaksi suosittelemme savusaunaseremonioita, hoitoja ja rentoutus- ja joogahetkiä tai vaikkapa suulitansseja. Torpan läheisyydessä on hiljaisia salomaita, kalaisia erämaajärviä, vaellusreittejä, luontopolkuja ja melontareitti. 40km etäisyydellä ovat Jämin ja Ellivuoren hiihtokeskukset sekä Ikaalisten kylpylä. Tampereelle matkaa on 65km.

MATKAOHJEET: Ajo-ohjeet varauksen yhteydessä.

AVOINNA: Kesäisin tilauksesta.

HINNAT: Pyydä tarjous ohjelma- ja kokouspalveluista täysihoitoineen sekä Rauhanniemen rantamajan vuokrauksesta.